TILAAMINEN

Tuotekohtaisiin hintatiedusteluihin vastaan mailitse ja puhelimitse. Sähköpostiosoite ja numero löytyvät yhteystiedot -valikosta.

Ilmoita korumalli, josta olet kiinnostunut, niin laitan paluupostissa tuotekohtaiset hinta- ja toimitusaikatiedot. Nopeampikin toimitus on mahdollinen. Lisätietoa kiirekorvaus -valikosta.

------------------------------

Tarkempaa tietoa tilaamista koskien.

TOIMITUS KOTIMAAHAN: Toimitan tuotteet pääsääntöisesti postiennakolla, eli tuote toimituskuluineen maksetaan noudettaessa pakettia postista. Myös muut toimitustavat ovat mahdollisia. Postiennakolla toimituskulut ovat 6,5 euroa.
Jos tilaus jätetään esimerkiksi perjantaina, ja paketin tulee olla perillä lauantaina on toimitus kotiovelle lauantaijakeluna klo 9-14 mahdollinen. Tällaisessa tapauksessa tilaus, plus toimituskulut(14,90euroa - pikakirje/lauantaijakelu)on siirrettävä tilille etukäteen Osuuspankin, tai Nordean tileiltä, jolloin siirto on välittömästi todennettavissa.

TOIMITUS ULKOMAILLE: Toimitan tuotteet ennakkoon maksettua tilisiirtoa vastaan. Toimitustapa on postivakuutettu lähetys. Toimituskulut ovat 14,50 euroa, jos lähetys on painoltaan alle 250 grammaa. (Pystyn lähettämään kaikki sivuston yksittäiset tuotteet tässä painoluokassa)
Painavampien lähetysten kohdalla hintaa katsotaan erikseen.

Valmistan korut tilausta vastaan. Toimitusaika kotimaan lähetyksille on pääsääntöisesti kaksi viikkoa, ja ulkomaan lähetyksille kolme viikkoa, ellei toisin erikseen sovita.

KIIREKORVAUS: Tuotteita on valmistettavissa kiirekorvausta vastaan vuorokaudenkin varoajalla. Tosin aivan kaikkia malleja ei ole mahdollista valmistaa näin nopeasti. Kiirekorvauksen suuruus on 50 prosenttia lisää tuotteen alkuperäishintaan. Eli esimerkiksi 100 euron tuote maksaa kiirekorvausta vastaan valmistettuna 150 euroa ja tuote toimitetaan mahdollisuuksien mukaan jo tilausta seuraavana päivänä, mikäli tuote on valmistettavissa näin lyhyessä ajassa.

Valmistusaikataulun, postituspäivämäärän ja saapumispäivämäärän ilmoitan tilauksen yhteydessä. Kiireellisimmissä tapauksissa on varminta ja nopeinta jättää tilaus puhelimitse.